KVKK Aydınlatma Metni

  1. Veri Sorumlusu ve İletişim Bilgileri

Ythesap.com olarak, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında “veri sorumlusu” sıfatıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Veri sorumlusu olarak, kişisel verilerinizin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak amacıyla gereken tüm tedbirleri almaktan sorumluyuz.

İletişim için:

Ythesap.com
Adres: Korkutreis Mah. Sezenler Cad. Güneş Apt. No:1 İç Kapı No: 15 Çankaya / Ankara
E-posta: info@ythesap.com
Telefon: +905445891651

  1. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepleri

Ythesap.com olarak, kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar doğrultusunda işlemekteyiz:

  • Kullanıcı hesaplarını yönetmek ve platform üzerinde etkileşim sağlamak,
  • Hesap satın alma işlemlerini gerçekleştirmek,
  • İşlem güvenliğini sağlamak,
  • Yasa ve yönetmeliklere uyum sağlamak.

Kişisel verilerin işlenme hukuki sebepleri ise genellikle yasal bir yükümlülüğün yerine getirilmesi, sözleşmenin ifası veya meşru menfaatlerimizin gereği olarak belirlenmektedir.

  1. Toplanan Kişisel Veriler ve İşlenme Amaçları

Ythesap.com olarak, aşağıdaki kişisel verileri toplamakta ve işlemekteyiz:

  • Ad, soyadı,
  • E-posta adresi,
  • Telefon numarası,
  • Kullanıcı hesap bilgileri,
  • Diğer ilgili bilgiler.

Bu kişisel veriler, kullanıcıların hesaplarını yönetmelerini, satış işlemlerini gerçekleştirmelerini ve platform üzerinde etkileşim sağlamalarını sağlamak amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir.

  1. Kişisel Verilerin Aktarılması ve Paylaşılması

Kişisel verileriniz, yalnızca hukuki sebeplerle ve KVKK’da öngörülen çerçevede üçüncü taraflara aktarılabilir veya paylaşılabilir. Bu aktarımların ve paylaşımların amacı, yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi veya işlemlerin gerçekleştirilmesiyle sınırlı olacaktır.

  1. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel veri sahiplerine çeşitli haklar tanınmaktadır. Bu haklar arasında, kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili bilgi alma, verilere erişim, düzeltme, silme, işleme sınırlama, veri taşınabilirliği, itiraz etme ve otomatik işleme tabi tutulmama hakları bulunmaktadır. Bu haklarınızı kullanmak için yukarıdaki iletişim bilgilerimiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

  1. Güvenlik ve Tedbirler

Ythesap.com olarak, kişisel verilerinizi güvende tutmak için gerekli teknik ve organizasyonel güvenlik önlemlerini almaktayız. Bu önlemler, veri güvenliği ihlallerini önlemek, verilerin yetkisiz erişim, değiştirme, ifşa veya imha edilmesini engellemek amacıyla uygulanmaktadır.

Bu aydınlatma metni, Ythesap.com kullanıcılarının kişisel verilerinin nasıl işlendiği ve korunduğu hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi için lütfen yukarıda belirtilen iletişim bilgilerimiz üzerinden bizimle iletişime geçin.

Son güncelleme tarihi: 02.04.2024

Türkiye
Sosyal Medya Adreslerimiz
© 2024 YTHesap.com - I ❤️ Orvixa. Tüm hakları saklıdır.